Auping - Criade model 2 motor

43.995,00 DKK


Vælg størrelse
Vælg madras
Vælg fasthed madras 1
Vælg fasthed madras 2
Tilvalg af fodgærde
Tilvalg af hovedgærde
43.995,00 DKK
Varenummer: Auping - Criade 2 motor Forventet leveringstid: 4 uger

Criade boxmadras: Blikfanget i dit soveværelse

Superflot boxmadras til designelskere. Benstel i stål med iøjnefaldende og unikt design. Den komplette Auping Criade er lidt mindre end traditionelle boxmadrasser, hvilket er med til at fremhæve boxmadrassens lette udtryk. Auping Criade fås med alle Aupings hvide madrasser. Indbygget topmadras som gør den ikke skrider. Ekstra optimalt til en justerbar seng. Criade sengen er en rigtig eye-catcher i soveværelset. En seng, der kan varieres i alle detaljer. Den unikt designede sengeramme giver et slankt og moderne look. Sengen har spiralnetbund, der sammen med pockefjedrene giver perfekt støtte og stabilitet. Det brede udvalg af madrasser giver mulighed for individuel komfort. Ryg- og foddel er individuelt elektrisk justerbar. Når fodenden løftes, knækker sengebunden automatisk i knæleddet**. Siddefladen giver ekstra komfort, når elevationen anvendes.

  • 6 superflotte stelfarver
  • 5 hovedgærder og 3 fodgærder

Fås med hoved- og fodgærde

Hvis du vil fuldende din Criade boxmadras, kan du vælge imellem hovedgærder i forskellige stilarter og matchende fodgærder. Hovedgærderne er polstret på alle sider, så din boxmadras også kan stå frit i soveværelset.

Foretrækker du enkelhed og lækre detaljer, er Plain hoved- og fodgærde sikkert noget for dig. Ønsker du et mere klassisk hovedgærde med et moderne twist, er Curl hovedgærde det helt rigtige. Alle hovedgærder monteres på designbenstellet.

Plain hovedgærde, enkelt og geometrisk design (H 90 cm, 100 cm og 110 cm) og matchende fodgærde (H 70 cm og 80 cm).
Bend hovedgærde, geometrisk form med bløde rundinger (H 105 cm og 115 cm) og matchende fodgærde (H 70 cm og 80 cm):  
Square hovedgærde, karakteristisk form i et klassisk design  (H 120 cm og 140 cm) og matchende fodgærde (H 70 cm og 80 cm)
Curl hovedgærde, hovedgærde med klassisk runding, der minder om den traditionelle øreklapstol (H 110 cm og 120 

6 stelfarver

Vælg imellem 6 forskellige stelfarver, som sætter stilen på din boxmadras: Deep Black, Pure White, Cool Grey, Coral Red, Copper og Sparkling Bronze.

Forskellige tekstiler

Med Aupings alsidige tekstilkollektion kan du variere i det uendelige og designe din Criade boxmadras i en stil, der passer perfekt til dig. Aupings tekstilkollektion har en flot sammensætning, der skiller sig ud ved at indeholde forskellige strukturer og farver. Du kan vælge imellem 89 forskellige tekstiler. I vores tekstilkollektion har vi naturligvis også fokus på kvalitet og bæredygtighed. Kom til Sengekompagniet og se hele tekstilkollektion.

Prisen er på en 160/180/200 x 200/210. eks gavl og tilbehør.

Sengen kan opbygges på mange flotte måder, og i mange tekstilgrupper, brug denne prisberegner som en guide.
Kontakt Sengekompagniet for en mere præcis pris hvis andre tekstilergrupper ønskes. Hårdhed for madrasser mm.