Auping - Noa Plan - Seng

Scandinavisk og bæredygtigt design

Auping Noa er fremstillet af bøgetræsfiner med finish af egetræsfiner, har et let og luftigt design og vil se smuk ud i ethvert soveværelse. Sengen er med sin enkle form, sine gennemtænkte detaljer og de naturlige materialer en moderne fortolkning af klassisk skandinavisk design.

Auping Noa er lavet med kærlighed, og det kan ses. Det er en seng med elegante detaljer. Sengens sider er lavere i hoved- og fodenden end i midten, hvorved der opstår en "bølge" i designet, som giver sengen et unikt udtryk. Sengerammen hviler på tilspidsede ben, der skråner let indad, så sengen ser ud til at svæve over gulvet. Hovedgærdet har udskårne lameller og buede sider, så det indrammer sengen og skaber en følelse af tryghed. 

Ved køb af størrelse 80/90/100/120/140

  • 1 stk. Auping Noa Sengeramme
  • 1 stk. Auping 511 Planbund
  • 1 stk. Auping Madras (1 fasthed)

Ved køb af størrelse 160/180/200

  • 1 stk. Auping Noa Sengeramme
  • 2 stk. Auping 511 Planbund
  • 2 stk. Auping Madrasser (2 fastheder)
Se produktbeskrivelse
Fra: Fra 22.495,00 kr
På lager

Levering 4-6 uger

Tilbud
Auping senge hos Sengekompagniet
Auping Noa Planseng

Noa

Auping Noa er med sin enkle form, sine gennemtænkte detaljer og de naturlige materialer indbegrebet af skandinavisk design. Tegnet af den danske designer Eva Harlou.

  • Auping Noa er lavet på vores bæredygtige fabrik i Holland
  • Vælg mellem 6 forskellige farver
  • Vælg mellem to hovedgærder
  • Vælg ben eller hjul på sengerammen
Auping Noa Planseng Madras Evolve I

Evolve I

Auping Noa Planseng Madras Evolve Y

Evolve Y

Auping Noa Planseng Madras Evolve X

Evolve X

Auping Noa Planseng Madras Inizio

Inizio

Auping Noa Planseng Madras Maestro

Maestro

Auping Noa Planseng Madras Vivo

Vivo

Auping madrasser

Aupings madrasser er forskelligt opbygget og har forskellige features, for at tilpasse sig til enhver kropstype. Madrasserne har mellem 3-5 komfortzoner, som sikrer optimal støtte til kroppen. De består af forskellige komfortlag, ventilerende 3D-strik og har indbygget topmadras. Alle Aupings madrasser består af bæredygtige materialer, der forener ventilation, støtte, liggekomfort, temperatur og vaskbarhed.

Auping Noa Planseng Sengebund

Auping sengebunde

Aupings spiralnetbunde er fremstillet af flettede stålspiraler, sengebunden har over 10.000 støttepunkter og en 80 pct. åben struktur. Den åbne struktur sikrer optimale vilkår for ventilation til madrassen. Ud over stålkonstrutionens robuste kvalitet sørger sengebundens støttepunkter for at give dig den bedste komfort, lige meget, hvordan du ligger.

Aupings sengebunde fås med eller uden elevation, og passer til alle Aupings senge.

Aupings elektriske elevationsbunde, fås med 1, 2 eller 3 motorer og kan betjenes med din telefon eller tablet via Auping Connect, hvor du kan få glæde af features som et intelligent vækkeur og en antisnorkefunktion.

Noa med andre sengebunde

Klik på bunde hvis du ønker at skifte variant

Auping Noa Planseng Sengebund 1 Motor

1 motor

Auping Noa Planseng Sengebund 2 Motorer

2 motorer

Auping Noa Planseng Sengebund 3 Motorer

3 motorer

Sengeramme i flere farver

Sengerammen fås i 6 farver

Auping Noa Planseng Sengeramme Midnight Black Oak

Midnight black oak

Auping Noa Planseng Sengeramme Soft White Oak

Soft white oak

Auping Noa Planseng Sengeramme Chocolate Brown Oak

Chocolate brown oak

Auping Noa Planseng Sengeramme Dark Blue Oak

Dark blue oak

Auping Noa Planseng Sengeramme Chalk Grey Oak

Chalk grey oak

Auping Noa Planseng Sengeramme Balanced Oak

Balanced oak

Auping Noa Planseng Miljø

Design din noa seng

Noa sengeramme fås i 6 forskellige farver. Det er muligt at få hjul på og vælge mellem solid, milled eller sengeramme uden hovedgærde.

Giv din Auping seng et personligt præg, og udforsk mulighederne. Det er muligt at designe din Auping seng, her kan du efterfølgende gemme dit design som pdf og tage det med ned i butikken, eller du kan sende dit design til os på mail kontakt@sengekompagniet.dk

Design din noa seng

Auping Noa Planseng Miljø Sengeben

Praktisk og gennemført design

På Noa sengerammen er det muligt at vælge om du vil have ben eller hjul på sengen. Hjulene er monteret i hovedenden og ud over at passe elegant ind i designet har de en skjult drejemekanisme som gør at du let kan flytte rundt på sengen ved rengøring eller ved ændring af indretning.

Herudover kan du vælge sengen lav eller høj model.

Auping Noa Planseng Miljø Hovedgærde

Hovedgærde

Målt på en seng med lave ben har begge hovedgærde en højde på 83cm. og fra sengesiden stikker hovedgærdet 8cm ud på hver side.

Solid hovedgærde

Er et lukket og let buede hovedgærde som monteres på sengen ved hjælp af et skjult monteringssystem, som gør at sengen også ser elegant ud på bagsiden.

Milled Hovedgærde

Hovedgærdet har lodrette lameller, det monteres på sengen ved hjælp af et skjult monteringssystem, som gør at sengen også ser elegant ud på bagsiden.

Auping Noa Planseng Sengebord

Noa sengebord med magasinholder

Noa sengebordet kan stå ved siden af sengen som et almindeligt sengebord, men kan også løftes op i sengen, og bruges til din tablet, bog eller et lækkert morgenmåltid.

Sengebordets stel er fremstillet i pulverlakeret stål med farven Deep Black. Bordpladen er fremstillet i bøgetræ med egetræsfiner og fås med samme finish som Noa sengerammen.

Magasinholderen er fremstillet i filt og er nem at fastgøre under bordpladen, så den ikke ender på gulvet, når du stiller bordet på højkant.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 4-6 uger
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16