LÅN OP TIL 40.000 KR. BETAL OVER 10 ELLER 20 MÅNEDER - GEBYR- & RENTEFRI

Auping Royal Elevation med Elysium

Auping Royal elevationsseng med Elysium madras. 

Vælg mellem 2 eller 5 motor.

Du kan tilpasse Auping Royal 100 % til din krops behov. Det er en fantastisk seng med masser af unikke teknologiske funktioner. En seng, der bidrager til en god nattesøvn, med fokus på selv den mindste detalje. 

  • Optimal støtte af din krop takket være 5 justerbare zoner
  • Ekstra støtte til lænden
  • En fleksibel skulderzone, der tilpasser sig enhver sovestilling
  • Knæhøjden kan tilpasses til længden af dine ben
  • Den husker din foretrukne sove- og siddestilling
  • Vækkeur, Wake-up-funktion og natlampe i ét

Ultimativ individuel sovekomfort Royal er en moderne seng med et helt unikt design. De buede ben og kombinationen af farver og materialer gør den til noget ganske særligt. Sengebunden synes at svæve over den diskret afrundede sengeramme af stål. Du kan tilpasse sengen helt efter din personlige smag ved at vælge mellem de mange forskellige farver og tekstiler. Stålrammen pulverlakeres i en af de tre farver Deep Black, Pure White eller Sparkling Bronze. Du kan fuldende din Royal med et matchende hovedgærde og sengebord.

Da Aupings Royal seng har mange muligheder, kan alle ting ikke vises, så kontakt os endelig ved spørgsmål.

Se produktbeskrivelse
Fra: Fra 46.995,00 kr
På lager

Levering 4-6 uger

Tilbud

Royal sengen  

Med Royal sengen får du den ultimative individuelle sovekomfort takket være en række smarte teknologiske egenskaber og 5 zoner, der kan indstilles efter din kropsbygning. Auping Smart base giver dig ekstra støtte i lænden og har en fleksibel skulderzone, som tilpasser sig efter din sovestilling. Sengen husker din foretrukne sove- og siddestilling, så du kan indstille den ønskede position med et enkelt tryk på knappen.

Oversigt over de smarte løsninger:

  •  Unik skulderzone i sengebunden, som lader din skulder synke ned
  •  Gem din foretrukne sove- og siddestilling
  •  Find vej i mørket med natlampen under sengen
  •  Blid morgenvækning med den indbyggede wake-up-funktion

Design 

Royal er en moderne seng med et helt unikt design. De buede ben og kombinationen af farver og materialer gør den til noget ganske særligt. Designet kan tilpasses helt efter dine personlige ønsker. Sengerammens og benenes rundinger giver Royal sengen et blødt udtryk.

Den diskret afrundede sengeramme er fremstillet af stål. Sengebunden synes at svæve over sengerammen. Vi pulverlakerer sengerammen i en af de tre farver Deep Black, Pure White og Sparkling Bronze.

De buede ben er fremstillet af aluminium og giver sengen et moderne udtryk. Benene på Royal supporten har kapper i læderlook i en farve, som matcher rammen. 

Hovedgærder

Til Royal sengen kan du vælge mellem to hovedgærder – et hovedgærde af træ og et polstret hovedgærde.
Udgaven af træ er et rankt hovedgærde med diskret afrundede hjørner, som giver det et blødt udtryk. Hovedgærdet er fremstillet af bøgefiner, som er meget stærkt. Hovedgærdet af træ fås enten i mørk røget egefiner eller lys egefiner, som begge giver sengen et stilfuldt udtryk. En smuk detalje ved hovedgærdets finish er kanten, hvor de 13 lag bøgefiner træder tydeligt frem.  

Det polstrede hovedgærde er smukt bearbejdet med dobbelte syninger. Det polstret hovedgærde fås i et af vores 95 forskellige tekstiler. 

Begge hovedgærder har et smart opbevaringsrum på bagsiden til de ting, du gerne vil have inden for rækkevidde om natten. Hovedgærdets bagside har en stikkontakt i hver side. Det er praktisk, hvis du vil tilslutte en lampe eller lade din telefon op.

Hovedgærde i træ med afrundede hjørner. Hovedgærdet i træ fås i lamineret bøg med egefinér. En fin detalje er afslutningen af kanterne, hvor de 13 lag lamineret bøg er synlige. Hovedgærdet har en hylde på bagsiden med 2 stikkontakter i hver side. Udvendige mål: Bredde: Sengens bredde + 40 cm (20 cm i hver side) Højde: 83 cm (fra gulv) Højde: 57 cm (hovedgærde separat) Dybde: Sengens længde + 11,5 cm

Den rigtige støtte de rigtige steder

Royal er den første seng, som tilpasser sig helt efter din sovestilling takket være en række smarte teknologiske løsninger. Så kan du sove uforstyrret hele natten.
Royal sengen fås i tre varianter: en plan model, med Smart base med 2 motorer og med Smart base med 5 motorer. Modellen med 5 motorer er helt unik – ingen anden af Aupings senge fås med så mange justeringsmuligheder. Følgende dele kan indstilles: rygdel, lænd, nakkestøtte, knæk ved knæleddet samt fodende. 

Skulderzone: Blød støtte til dine skuldre
Alle Royals sengebunde (både med og uden elevation) har en separat skulderzone,
som tilpasser sig efter din liggestilling. Sengebunden signalerer nemlig, hvilken stilling du ligger i – på ryggen, på siden eller på maven. Og alt efter den aktuelle stilling tilpasser skulderzonen automatisk støtten til dine skuldre. Ligger du på siden, sænker bunden sig en smule, og hvis du ligger på maven eller ryggen, gør den det ikke.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 4-6 uger
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16