Carpe Diem MALÖ boxmadras incl. Premium top

Her har vi med en Carpe Diem boxmadras i den absolutte høje ende. En fantastisk boxmadras der kommer meget tæt på følelsen af at ligge på en kontinental pga. af den høje fjeder. Med Carpe Diem Beds Countour Pocket System giver boxmadrassen en rigtig støtte da den aflæser hvordan du ligger i sengen.

Contour Pocket System (CS-pocket)

Carpe Diem Beds Contour Pocket System tilpasser sig til din krop og støtter din sovestilling optimalt. I vores patenterede fjedersystem har vi i hver enkelt fjeder integreret de polstringsmaterialer, der normalt ligger hen over fjedersystemet.


Viskoelastisk bund

Den unikke, trykaflastende bund i sengene fra Carpe Diem Beds er udviklet i samarbejde med rygspecialisterne på Sahlgrenska University Hospital i Gøteborg og en række massageterapeuter, og det unikke princip sikrer, at de fjedre, der udsættes for størst vægtbelastning, giver efter i stedet for at trykke mod kroppen. Det giver mindre trykpåvirkning af kroppens yderpunkter, og det sikrer igen et bedre blodomløb i løbet af natten. Resultatet er, at du sover mere uforstyrret og vågner mere frisk og veludhvilet op om morgenen.

Prisen er uden gavl og ben

  • 105, 120, 140 senge skal bruge 1 sæt Ben
  • 160, 180, 210 senge skal bruge 2 sæt Ben
  • For andre ben muligheder tryk HER!
Se produktbeskrivelse
Fra 26.244,00 kr
På lager

Levering 3-5 uger

Priser fra: 874.8 kr
pr. måned.

2624.4 kr/MD
OVER 10 MDR. ÅOP 0%
Samlede kreditomkostninger 0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 26244 kr
Tilbud

VI HAR HELE SORTIMENTET

Som premium forhandler kan vi tilbyde vores kunder en udvidet service. Vi har et stort udvalg af eklusive tekstiler, hovedgavle og tilbehør fra Carpe diem beds. I alle vores butikker har vi brandcertificeret personale, som giver dig den bedste rådgivning.

MALÖ BOXMADRAS

Alle de materialer, der anvendes ved fremstilling af vores senge, er nøje udvalgt efter kvalitet, komfort og miljøvenlighed. Den Talalay latex, vi bruger i madrasserne, og bomuldstekstilet i vores dyner og tilbehør er Öko-Tex®-godkendt. Vi lægger stor vægt på kun at anvende økologisk bomuld uden skadelige flammehæmmere eller farvestoffer.

Alle vores sengemodeller er svanemærkede. Det betyder, at vi opfylder alle de krav, som Svanemærket stiller til miljøvenlighed gennem hele sengens levetid. Vi anvender ikke træ fra truede skove, men udelukkende fra miljøgodkendt skovbrug.

Miljøhensyn er tænkt ind i hele vores produktionsproces - fra skov til soveværelse. Vores svanemærkede senge er af ensartet høj kvalitet og står for miljøbeskyttelse og bæredygtigt forbrug. I en seng fra Carpe Diem Beds kan du altid sove med god samvittighed.

SENGENS OPBYGNING

  1. Premium topmadras i strækbomuld med fyld af Talalay latex
  2. CDB Contour Pocket System 15 cm
  3. Viskoelastisk bund
  4. Varmebehandlede 13 cm poser
  5. Sengeramme af svensk fyrretræ med udskæringer

TOPMADRASSER

Der findes 3 forskellige topmadrasser, alle mærket med Svanemærket. Topmadrasserne er fyldt med rene naturmaterialer, alle nøje udvalgt både med hensyn til kvalitet, komfort og miljø. Talalaylatexen i vores topmadrasser er Øko-Tex® godkendt.

LUXURY
Den eksklusive topmadras Luxury er smidig og med blød overflade og bomuldspolstret sommerside, uldpolstret vinterside og talalaylatex i midten.
Praktisk og komfortabel hele året. Højde 7.5 cm.

PREMIUM
Vores dejlige topmadras Premium har en kerne af talalaylatex, fiberpolstring i quilten og et hvidt, aftageligt strech-betræk, som kan vaskes ved 60 °C.
Premium er syet med kuvertsøm og broderet logo. En smidig topmadras med blød overflade og stilrent design.
Højde 7 cm.

PRESTIGE
Topmadrassen Prestige er smidig, polstret med naturlig latex og med et aftageligt stretchbetræk med sort kontrastbånd, som kan vaskes ved 60 °C.
Højde 5 cm.

TEKSTIL

STANDARD COLLECTION

Luxury Black

Luxury Dark Grey

Luxury Light Grey

Luxury Sand

Rothesay Graphite

Rothesay Pumice

Rothesay Stone

Rothesay Zinc

Zaragoza Eggshell

Zaragoza Expresso

Zaragoza Pebble

Zaragoza Steel

Wool Beige

Wool Black

Wool Dark Grey

Wool Light Grey

EXCLUSIVE COLLECTION

Vi kan som Premium forhandler tilbyde denne ekslusive serie af tekstiler designet af Designers Guild & Romeo Group, her er der kræset ekstra for de nordiske farver og detaljer. Det giver din seng et helt unikt udtryk.

Bilbao Celadon

Bilbao Gunmetal

Bilbao Noir

Bilbao Silver

Glenville Celadon

Glenville Granite

Glenville Oyster

Glenville Zinc

Tamarro Dove

Tamarro Smoke

Asuri Cashew

Asuri Freesia

Asuri Mulberry

Asuri Rose Quartz

Dakota Suede II Rope

Dakota Suede II Shell

Kendari Pigeon

Kendari Seal

Abriko Magma

Abriko Eucalyptus

HOVEDGAVLE

Udsmyk din seng med en af Carpe diem beds smukke hovedgavle. De unikke hovedgavle giver din nye seng en helhed og et smukt udtryk, samtidig med den fungere som rygstøtte når du sidder op i sengen. Alle Carpe diem beds senge og hovedgavle er svanemærket, og fremstilles af dygtige håndværkere.

SOLÖ

En robust hovedgavl med et let udtryk, sengegavlen er lavet af Svensk fyrretræ med fiberpolstring. Solö hovedgavl fåes 107cm, 115cm eller 120cm høj og 6cm eller 10cm dyb.

ANGÖ

En smuk polstret sengegavl med et slankt og elegant look. Gavlen er let quiltet og har påsyet knapper. Sengegavlen er 120cm høj og 10cm dyb.

BORNÖ

Carpe diem beds ekslusive gavl, med quiltede overflade, giver et elegant og luksuriøst udtryk til sengen. Den robuste hovedgavl er lavet af Svensk fyrretræ med polyester og har påsyet knapper. Bornö gavlen er 120cm høj, 15cm dyb og passer til alle Carpe diem beds senge.

VALÖ

En polstret sengegavl bestående af fire symetriske paneler, indrammet af en stofbeklædt ramme som giver et geomestrisk og moderne design. Valö gavlen er 115cm høj og 10cm dyb.

TORNÖ

En elegant gavl med et helt unikt udtryk, gavlen er næsten to meter høj og giver et maksimalistisk udtryk i soveværelset. Tornö er lavet til Skaftö, Sandö og Harmanö. 180 cm og 210 cm bredde. Gavlens højde er 186 cm, dybde 10/35 cm.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 3-5 uger
Mærke Carpe Diem
Madras type Box
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Carpe Diem MALÖ boxmadras incl. Premium top
Din bedømmelse

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-15