ø

Dormire

Faldende orden

Faldende orden

En seng fra DORMIRE giver en god nattesøvn...

Senge fra Dormire er kvalitetssenge til gode priser.Her kan du med garanti finde en seng, der sikrer dig en god nats søvn, hver nat - med priser der er til at komme i nædheden af. Udvalget fra Dormire er bygget op så du kan vælge mellem forskellige størrelser, fjederindlæg, fastheder, farver, toppe og sengeben i tre varianter boxmadras, kontinentalseng, eller elevationsseng. Konceptets opbygning gør at du har mulighed for at vælge nøjagtig den seng, der passer dig og din krop.


Dormire Boxmadras

En boxmadras er et populært valg. Boxmadrassen er basalt set fjedre bygget ind i en træramme men de findes i mange forskellige udformninger og funktionaliteter. En vigtig ting ved boxmadrasser, som ved alle andre madrasser, er madrassens hårdhed. Og det vigtige er at finde en boxmadras med den fasthed, der lige præcis passer til dig. 


Dormire Kontinentalseng

En kontinentalseng er en god samlet løsning, hvor du får en boxmadras eller polstret ramme som bund, en springmadras med pocket- eller multipocketfjedre i midten samt en topmadras øverst. Med en kontinentalseng har du altså en god og solid seng, der både sikrer dig god komfort og et smukt design.

Kig under Størrelser for at finde det mål din kontinentalseng skal have, hvadenten det er som enkeltseng, dobbeltseng eller halvandenmands seng. 


Dormire Elevationsseng

Udvalget fra Dormire byder også på elevationssenge, der ligesom de almindelige boxmadrasser og kontinental senge er af høj kvalitet. Også her kan du vælge mellem forskellige materialer og størrelser, og vi fører også både enkelt-og dobbeltsenge med elevation. Man må gerne forkæle sig selv lidt, og vi kan garantere – af egen erfaring – at du bliver særdeles tilfreds med en elevationsseng. Det bliver pludselig muligt at sidde ordentligt og læse i sengen, og du kan justere dele af din seng, således at du reducerer smerter i muskler og led.