ø

Dunlopillo - Luxury topmadras

Luxury topmadrassen har en 5 cm støttende kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en temperaturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. 

Med en Luxury topmadras fra Dunlopillo får du en fuldendt oplevelse af din Dunlopillo seng, hvor sengens betræk følger betræk på siderne af topmadrassen. De kraftige kvalitetstekstiler er nemme at vedligeholde og komplementerer ethvert soveværelse. Topmadrassen kan bestilles i de samme 4 møbeltekstiler som alle Dunlopillo senge kan bestilles i.

Dunlopillo - Luxury topmadras Farver

Se produktbeskrivelse
Fra: Fra 6.766,00 kr
På lager

Levering 2-4 uger

Tilbud

Dunlopillo topmadrasser er af rene, økocentificerede naturmaterialer og udviklet efter samme høje kvalitetsprincipper som vores madrasser. De tilpasser sig narturligt efter din krop, så du kan sove trygt og godt.

Alle Dunlopillos topmadrasser indeholder Hollowfibre i betrækket. Dens unikke egenskaber medfører, at topmadrassen holder sig i form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 2-4 uger
Madras type Latex
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16