Dunlopillo - original cool duo topmadras

Vælg din komfort med den vendbare Dunlopillo topmadras.

Alle Dunlopillos topmadrasser har 2 forskellige sider, hvilket giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske. Den bølgende side giver dybde, hvorimod den plane side giver en mere fast fornemmelse. Således er du garanteret en komfort tilpasset din krop. 

ORIGINAL COOL DUO TOPMADRASSEN har en 5 cm kerne af den originale naturlatex. Zone-lamelquiltet med Hollowfibre. Betrækket er aftageligt og kan vaskes på 60 gr. 80 cm. slids i hovedenden, så den er perfekt til elevationssenge, hvor man ønsker en stor top. 

Cool er en topmadras, der ikke bare tilpasser sig din krop, men også din kropstemperatur. Den temperaturregulerende funktion aktiveres, når tempraturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem.

Se produktbeskrivelse
Fra 12.162,00 kr
På lager

Levering 2-4 uger

Priser fra: 405.4 kr
pr. måned.

1216.2 kr/MD
OVER 10 MDR. ÅOP 0%
Samlede kreditomkostninger 0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 12162 kr
Tilbud

Dunlopillo topmadrasser er af rene, økocentificerede naturmaterialer og udviklet efter samme høje kvalitetsprincipper som vores madrasser. De tilpasser sig narturligt efter din krop, så du kan sove trygt og godt.

Alle Dunlopillos topmadrasser indeholder Hollowfibre i betrækket. Dens unikke egenskaber medfører, at topmadrassen holder sig i form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 2-4 uger
Mærke Dunlopillo
Madras type Latex
Topmadras tykkelse 5 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dunlopillo - original cool duo topmadras
Din bedømmelse

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-15