ø

Dunlopillo - Original Topmadras

Vælg din komfort med den vendbare Dunlopillo topmadras

En Dunlopillo topmadras med 2 forskellige sider, hvilket giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske. Den bølgende side giver dybde, hvorimod den plane side giver en mere fast fornemmelse. Således er du garanteret en komfort tilpasset din krop. 

EN ORIGINAL DUNLOPILLO TOPMADRAS har en 5 cm kerne af den originale naturlatex. Zone-lamelquiltet med Hollowfibre. Betrækket er aftageligt og kan vaskes på 60 gr. 

Dunlopillos naturlatex fremstilles eksempelvis af saften fra gummitræer i FSC godkendte plantager, som er miljøbeskyttende. Dunlopillos originale topmadras er derfor det naturlige valg for både søvn og miljø.

En Dunlopillo topmadras lavet af Naturlatex er åndbar og allergivenlig og sikrer dig et sundt klima året rundt uden temperatursvingninger. Dunlopillos madrasser er OEKO-TEX certificerede.

Se produktbeskrivelse
Fra: Fra 4.919,00 kr
På lager

Levering 2-4 uger

Tilbud

En topmadras er prikken over i’et i din seng.

De fleste vælger at lægge en topmadras på deres seng for at give sig selv et sidste lag af ekstra komfort. Med en topmadras har man mulighed for at gøre sin søvnoplevelse mere tilpasset til ens krops behov, og en topmadras fra Dunlopillo giver dig netop den komfort, du drømmer om.

Topmadrassen kan skubbe sengens fasthed lidt i den ene eller den anden retning, hvis sengen er til enten den bløde eller faste side, og den kan være med til at give sengen længere levetid.

En Dunlopillo topmadras er lavet af rene, økocertificerede naturmaterialer og udviklet efter samme høje kvalitetsprincipper som alle madrasser fra Dunlopillo. 

Alle Dunlopillos topmadrasser indeholder Hollowfibre i betrækket. Dens unikke egenskaber gør, at topmadrassen holder formen bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres.

En Dulopillo Original Topmadras fås i følgende mål: 70x200 / 80×200 / 85x190 / 85x200 / 90×200 / 90×210 / 120×200 / 140×200 / 160×200 / 180×200 / 180×210

En Dunlopillo topmadras er ren velvære til søvnen.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 2-4 uger
Madras type Latex
Topmadras tykkelse 5 cm
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16