ø

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken madras skal jeg vælge?

Det kan være meget forskelligt fra person til person. Nogle madrasser er indbygget med komfort zoner som gør at man får en bedre støtte. Ligeledes findes de med forskellige fastheder. Vi anbefaler at man kommer ned i en af vores afdelinger og får råd og vejledning.

 

Hvilken madras til dårlig ryg?

Der findes i dag mange gode madrasser til dårlig ryg.
Man kan ikke sige at et bestemt mærke er det bedste, men man kan justere på de forskellige fastheder og materialer, for at finde den rigtige madras.

Læs mere

 

Hvilken seng skal jeg vælge?

Når man skal have ny seng, er det en god idé at have gjort sig nogle tanker inden man køber.
Hvad skal sengen kunne. Skal det være med eller uden elevation. Skal det være Boxmadras eller Kontinental. Skal det være en fritstående seng hvor madrassen ligger ovenpå og stoframme, eller en sengeramme i træ eller metal hvor madrasser ligger lidt nede.

Læs mere

 

Hvilken dyne skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge en dyne. Vælger du den forkerte, kan det have stor betydning for din søvn. Det har stor betydning, at du har det ideelle soveklima, så du kan vågne frisk og veludhvilet. Det er derfor vigtig at sætte sig ind i mulighederne for valget af den rigtige dyne. Skal det være en sommerdyne eller helårsdyne, måske en dobbeltdyne. Hvorfor vælge en dundyne fremfor en syntet. Der er mange muligheder og vi er klar til at hjælpe.

Læs mere

 

Hvad er en kontinentalseng?

Kontinentalsengen er blevet et meget populært sengevalg, hvis man ikke lige ønsker en elevationsseng. Selve sengen er bygget op med en boksmadras (base) som fundament, som enten er lavet af komfortskum eller med fjedre. Derefter kommer en endnu vigtigere del, nemlig den vendbare madras, hvor alle zonerne mm. ligger i. Øverst kommer topmadrassen som giver den sidste komfort.

Læs mere

 

Kan jeg ændre min ordre?

Online handel: Ønsker du at ændre din ordre skal det ske via telefon 33325526 – spørg efter web afd. Det er ikke muligt at tilføje produkter til din ordre, da vi ikke har mulighed for at hæve mere en det indtastede beløb. Derfor kan det være muligt at en ny ordre skal laves.

Butik handel: Ønsker du at ændre din ordre skal det ske til via telefon til den Afd. man har handlet i. Hvis der er gået for langtid fra ordren er afgivet til evt. ændringer kan det frkomme at man ikke kan rette i den, da produktionen er sat i gang.

 

Gaveindpakning

Vi kan desværre ikke tilbyde indpakning.

 

Hvornår bliver min ordre leveret?

Det vil fremgå af ordrebekræftelsen eller stå på hjemmesiden. 
Dette kan dog ændre sig hen af vejen. Men som udgangspunkt bliver man informeret hvis den afviger meget i forhold til det man har fået oplyst.

 

Hvor er min faktura?

Online handel: Din faktura bliver sendt til dig til den e-mail adresse, som du har angivet ved din bestilling når beløbet hæves.

Butik handel: Når du har modtaget din ordre og evt. restbeløb er betalt, vil der komme en faktura til den mail adresse du har angivet ved bestillingen.

 

Hvor er min ordrebekræftelse?

Modtager du ikke en ordrebekræftelse, kan du starte med at kigge i dit spamfilter i din indbakke. Hvis den ikke er der, kan du kontakte butikken, som kan finde din ordre frem med dit mobilnummer. Her kan de kontrollere, om din angivne e-mail adresse er korrekt, rette den og sende dig en ny ordrebekræftelse.

 

Hvornår hæver i mine penge?

Online handel: Beløbet bliver hævet fra dit betalingskort når ordren bliver sendt afsted, med mindre andet er aftalt.

Butik handel: Ved køb i en af vores fysiske butikker, bliver beløbet trukket med det samme, med mindre andet er aftalt.

 

Hvad er forskellen på pocket- og multipocket fjedre?

Pocket fjedre består af 274 fjedre pr. kvadratmeter også kaldet posefjedre.
Pocket fjederen anbefales til en vægt op til 85 kg.

Multipocket fjedre består af 502 fjedre pr. kvadratmeter også kaldet posefjedre.
Multipocket anbefales til en vægt fra 85 og op.