LÅN OP TIL 40.000 KR. BETAL OVER 10 ELLER 20 MÅNEDER - GEBYR- & RENTEFRI

Jensen TempSmart™ Hovedpude

1.212,00 kr
På lager

Levering 2-4 uger

Tilbud

Jensen hos Sengkompagniet

Hovedpuden der har temperaturregulering, der aktivt afbalancerer temperaturændringer, der kan forårsage en dårlig nattesøvn.
Denne innovative teknologi består af millioner af mikrokapsler, der konstant tilpasser sig hudens mikroklima ved at absorbere, lagre eller frigive overskydende kropsvarme. Mikrokapslerne danner en buffer mod overophedning/sved samt mod at blive kold/få kuldegysninger. Resultatet er en perfekt styring af kropstemperaturen, hvor du forbliver i komfortzonen og samtidig garanteres optimal søvnkomfort. TempSmart™ hovedpuden er derfor ideel til alle, som har problemer med at holde en konstant kropstemperatur hele natten.

Jensen TempSmart™ hovedpude er fyldt med tusindvis af fiberbolde, der former sig efter dit hoved. Højden og spændstigheden på denne hovedpude tilpasser du ved at tage så meget fyld ud, indtil du har den perfekte støtte for hoved og skuldre. Fiberboldene beholder deres spændstighed i lang tid og tåler gentagne vask. Hvis hovedpuden synker sammen efter vask, skal den bare rystes godt og bankes let, og den vil få sin normale form. Jensen TempSmart™ hovedpude kan vaskes i vaskemaskine ved 60 °C og tåler også tørretumbler. 

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 2-4 uger
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16