ø

Juna Sengetøj

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

JUNA sengetøj

Hvem kender ikke Juna Bæk og Bølge sengetøj? Faktisk går historien om Juna tilbage til 1972, hvor det danske tekstilmærke blev grundlagt. Og et kendetegn for Junas sengetøj har altid været naturen, komfort, bæredygtighed og en høj grad af kvalitet. Og designet taler for sig selv.

Økologisk sengetøj

Sengetøj fra Juna er økologisk og bæredygtigt - ikke bare i valget af tekstiler med også i produktionsmetode. Sengetøjet er lavet af 100% økologisk bomuld, hvilket giver et både slidstærkt men også et blødt og lækkert sengelinned.

Sengetøj med et nutidigt design

Juna sengetøj er designet i en enkel stil men også med en skelen til det klassiske og tidsløse. Derfor fås de enkelte modeller også i flere forskellige kombinationer af farver, så du kan finde et sengesæt der passer din smag.

Juna sengetøj i soveværelset

Friskt og køligt eller lunt og hyggeligt. De fleste af os har klare præferencer for, hvordan soveværelset skal indrettes og prioriteres for at få en god nats søvn. Men uanset stil og stemning er der én ting, der altid kendetegner et perfekt sovemiljø, nemlig sengetøj i lækker kvalitet, som du finder hos Juna.