Madrasser

Side
Faldende orden

Hos Sengekompagniet har vi et stort udvalg af ergonomiske madrasser i høj kvalitet. Vi sætter en stor ære i at være opdaterede på den nyeste viden og trends inden for madrasser og søvn, så vores faguddannede personale kan tilbyde dig den bedste rådgivning.

Vores mission er at tilbyde det bedste udvalg af senge og madrasser, så vi kan optimere vores kunders ønsker. Som kunde hos os vil du opleve et trygt og tillidsfulgt univers, hvor du har mulighed for at vælge præcis den madras, der passer til dig og dine behov.

 1. Dormire wool boxmadrasser
  Dormire wool boxmadrasser
  Fra 17.448,00 kr

  Levering 1-3 uger

 2. Paris Springmadras
  Paris Springmadras
  Fra 7.999,00 kr

  Hurtig levering

 3. Tilbud
  Dunlopillo - Passion Box
  Dunlopillo - Passion Box
  Fra: Fra 14.998,20 kr

  Levering 4 uger

 4. AUPING Evolve madras
  AUPING Evolve madras
  Fra 9.495,00 kr

  Levering 8-16 uger

 5. Dormire Kampagne Box
  Dormire Kampagne Box
  Fra: Fra 4.999,00 kr

  Hurtig levering

 6. Dunlopillo - Pure Box
  Dunlopillo - Pure Box
  Fra 21.664,00 kr

  Levering 2-4 uger

 7. Tempur basic hybrid box 180x200
  Tempur basic hybrid box 180x200
  36.496,00 kr

  Hurtig levering

 8. Kaagaard Tempraflex
  Kaagaard Tempraflex
  Fra 3.995,00 kr

  Levering 1-3 uger

Side
Faldende orden

Vi har madrassen til dig

Vi har et stort udvalg i alt inden for både boxmadrasser, springmadrasser, latexmadrasser og skummadrasser. Vi har madrasser i alle størrelser, i forskelligt design og til forskellige priser. Vi samarbejder med markedets førende producenter og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af madrasser fra anerkendte mærker som Dunlopillo, Jensen, Tempur og Auping.

Vi har mange års erfaring med salg af senge og madrasser, og vi står altid klar til at give råd og svare på dine spørgsmål. Vi opdaterer os løbende på ny viden, forskning og trends inden for søvn, så vi hele tiden udvikler vores kompetencer og kan guide dig til det bedste valg af seng eller madras.

Stort udvalg i alt til soveværelset

Vi vil gerne tilbyde dig markedets største og bedste udvalg i senge, madrasser og tilbehør til soveværelset. Hos os finder du ud over madrasser derfor også et stort udvalg af sengegavle, sengeborde, puder, tæpper, lagner, sengelinned, rullemadrasser, topmadrasser og meget andet.

Vi vil gerne være din førende leverandør af alt til soveværelset, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter noget, du ikke kan finde her på siden. Vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.