ø

Latexmadrasser

Faldende orden

Hos Sengekompagniet finder du et bredt udvalg af latexmadrasser. Latexmadrasser sikrer dig en god og stabil nattesøvn, en god luftventilation og god, ligelig fordeling af vægt på madrassen. 

Faldende orden

Se vores store udvalg i latexmadrasser

Hos Sengekompagniet finder du et bredt udvalg af latexmadrasser. En latexmadras er desuden allergivenlig og komfortabel, og de sikrer dig en god støtte i mange år. Vi har et bredt udvalg af latexmadrasser af høj kvalitet, bl.a. fra den anerkendte producent Dunlopillo. Latexmadrasser sikrer dig en god og stabil nattesøvn, en god luftventilation og god, ligelig fordeling af vægt på madrassen. Latexmadrasser er desuden allergivenlige og komfortable, og de sikrer dig en god støtte i mange år.

Latexmadrasser er lavet af et naturligt og fleksibelt materiale, der både giver en god støtte og luftventilation. Rigtig mange kan have glæde af en latexmadras - men især dem der gerne vil have en god og støttende madras, der absorberer bevægelser.

En latexmadras er lavet af et naturmateriale, der udvindes af saften fra gummitræer. Det bliver forarbejdet så det er åndbart og i stand til at holde formen. Latexmadrassen udemærker sig også ved, at give støtte til de punkter hvor der er mest vægt på madrassen - det giver en bedre nattesøvn.

En anden væsentlig egenskab er, at en latexmadras er rigtig god til at regulere varme og fugt, hvilket gør den meget behagelig at sove på, når det er varmt.

Vi har et bredt udvalg af latexmadrasser af høj kvalitet - bl.a. fra den anerkendte producent Dunlopillo - og helt sikkert også en latexmadras der passer dig.

Kom ind i en af vores butikker og prøv en latexmadras.