ø

Trykaflastende

Faldende orden

En trykaflastende madras er for dig, der ønsker en komfortable og let seng, der holder i mange år. En trykaflastende madras er bygget op af et massivt lag skum og skal ligesom en springmadras ligge på en lamelbund eller i en sengeramme.

 1. Tempur Pro Air Plus
  Tempur Pro Air Plus
  Fra: Fra 18.999,00 kr

  Levering 6-8 uger

 2. Tempur Pro Plus CoolQuilt
  Tempur Pro Plus CoolQuilt
  Fra: Fra 19.999,00 kr

  Levering 6-8 uger

 3. Tempur Pro Plus SmartCool
  Tempur Pro Plus SmartCool
  Fra: Fra 17.999,00 kr

  Levering 6-8 uger

 4. Tempur Prima SmartCool
  Tempur Prima SmartCool
  Fra: Fra 15.999,00 kr

  Levering 6-8 uger

 5. Sawana - Memory Comfort madras
  Sawana - Memory Comfort madras
  Fra: Fra 7.999,00 kr

  Hurtig levering

 6. TEMPUR Supreme Madras Hybrid
  TEMPUR Supreme Madras
  Fra: Fra 15.999,00 kr

  Levering 3-6 uger

 7. TEMPUR Elite Madras - Trykaflastende
  TEMPUR Elite Madras - Trykaflastende
  Fra: Fra 16.999,00 kr

  Levering 1-2 uger

Faldende orden

Stort udvalg af trykaflastende madrasser

Hos Sengekompagniet finder du et bredt udvalg af trykaflastende madrasser i flere forskellige størrelser og hårdheder.  En trykaflastende madras er ideel som gæsteseng, da den er let og nem at flytte rundt. Madrassen er samtidig god mod allergi, da den ikke samler støv og nemt lader overskydende fugt passere væk fra kroppen. En af de store producenter af disse madrasser er Tempur - en af verdens førende. De er især kendt for at lave madrasser, der former sig efter din kropsform og støtter dig, så du får en oplevelse af vægtløshed. Og så er de i øvrigt også kendt for udvikling og design af støttende underlag til astronauter for at afbøde virkningerne på kroppen under affyringen.

Deres madrsser fås i flere forskellige serier - Prima, Supreme og Elite serien. Alle tre serier er hver især optimeret til at opfylde særlige ønsker eller behov, for at opnå den bedste sovekomfort. Fra et fast og støttende underlag, som også reducerer bevægelser om natten - til Cool Touch-teknologi, som absorberer overskydende varme og virker kølende og temperaturregulerende.

Udover de trykaflastende madrasser fra Tempur har vi også et udvalg fra Sawana. Kvaliteten af disse er også i top og de fås med fast komfort og aftageligt vaskbart topbetræk. 

Madrasserne findes som sagt i forskellige hårdheder og for at finde den helt rigtige - er det et spørgsmål om at kigge ind i en af vores forretninger og prøve de enkelte madrasser. For som med alle typer af madrasser gælder det, at ryggen skal være vandret når man ligger på den - og det er nemmest at finde ud af hvis man er to, hvor den ene kan se om det er tilfældet. Vores konsulenter kan naturligvis også hjælpe.

Vi har mange års erfaring med salg af senge og madrasser, og vi står altid klar til at give råd og svare på dine spørgsmål. Vi opdaterer os løbende på ny viden, forskning og trends inden for søvn, så vi hele tiden udvikler vores kompetencer og kan guide dig til det bedste valg af seng eller madras.