ø

Mattsons Beds

Faldende orden

Faldende orden

Mattsons Brand

”Hos Mattsons er visionen, at kunderne i høj grad kan bestemme det look og den stil, der passer bedst til deres hjem og personlighed. Fra excentrisk cool til klassisk elegance – valget er dit - det er trods alt dit soveværelse.”

Anders Mattson – ejer, 5. generation 

Håndlavet i Sverige siden 1851

Hver enkelt Mattsons seng er håndlavet i Falkenberg i Sverige af kun de bedste lokale svenske materialer. Ingen undtagelser, ingen genveje. Bare et konstant fokus på at levere ægte, langtidsholdbar kvalitet – hver gang. Hver gang - lige siden 1851.

Rig på tradition

Med næsten to århundredes historie i samme familie føres de gamle håndværksmæssige traditioner videre. Lige nu er det 6. generation, der arbejder på fabrikken.
På fabrikken fremstilles alle senge fra bunden – derfor kan Mattsons også lave en helt speciel løsning, hvis kunden har et særligt behov eller ønske.

Skræddersyede senge af naturmaterialer

Skab din helt egen kombination af topmadras, madras, bund og polstring designet til dit hjem.
Målsætningen for Mattsons er at skabe senge, der bygger på nordisk tradition og materialer og som derfor er beregnet til at vare i mange, mange år. Materialerne er svensk stål, langsomt voksende fyrretræ, hør fra åbne marker og uld samt hår fra sunde heste og fritgående får.

Mattsons form for luksus...

"At blive omfavnet af en håndstoppet madras fra Mattsons, er som at røre ved kashmir for første gang. Din krop vil føles vægtløs, og du vil snart glide ind i en drømmeagtig tilstand af salig søvn, trygt hvilende på kun de fineste naturmaterialer."