ø

Om Sengekompagniet

Om Sengekompagniet - Her kan du læse mere om vores historie

Din rigtige seng findes i sengeudvalget hos Sengekompagniet

Den rigtige seng gør en stor forskel. Når du er veludhvilet går dagen lidt lettere og opgaverne i hverdagen bliver mere overskuelige. Hos Sengekompagniet er vi specialister i at finde den helt rigtige seng til dig.

Men en seng er ikke bare en seng. Når man skal købe en seng er der mange ting man overvejer. Det kan naturligvis være at den gamle seng er gået i stykker og man skal have den samme igen. Men det kunne jo også være, at tiden var inde til at kigge på andre typer af senge. En boxmadras i en lækker farve og med et hovedgærde, der gør det afslappet at se tv. Måske en kontinentalseng med dobbelt pocketfjedre madrasser og en ligge- og søvnkomfort i topklasse - i en version med opbevaring på grund af pladsmangel. Og så er der jo en elevationsseng med muligheden for at løfte hovedenden - eller begge ender - også med højdeløft måske. Kvalitet og komfort er naturligvis vigtige egenskaber, når man skal købe senge. Det er alfa og omega at man sover godt. Men ligeså vigtigt er design og muligheden for at sammensætte lige præcis den seng - men de farver og den stil der passer præcis ind i dit soveværelse. Her kunne sengerammer være en løsning. De findes i mange variationer - fra de håndværksproducerede i naturmaterialer og stilrene desing - til de mere morderne sengerammer i alskens farver.
Det kunne også være at pladsen simpelthen er blevet for lille - et værelse skal bruges til noget andet - og så er det en måske sovesofa man kigger efter. Men sovesofaen skal naturligvis både være en komfortabel seng - og et flot og behagelig sofa.

Hos Sengekompagniet har vi den målsætning, at vi først er tilfredse når du sover godt - og når du er glad for at kigge på den seng du har købt. Derfor arbejder vi konstant på at kunne sammensætte senge med madrsser og tilbehør, så kombinationen bliver lige præcis det du gerne vil have. Det har vi gjort siden 1989 - og det bliver vi ved med.

Vores udvalg består udelukkende af kvalitetssenge til gode priser, så du altid har mulighed for et godt køb.

Den rigtige seng til dig skal normalt være mindst 20 cm længere end din højde. Din vægt afgør om du skal vælge en hård eller en blød seng. Jo lettere du er - desto blødere seng skal du gå efter. Og den bedste måde at teste sengen på, er at ligge sig på siden og få en ven eller kunderådgiver til at fortælle om ryggen er lige. I alle Sengekompagniets butikker har vi et bredt udvalg af senge og du er velkommen til at teste dem alle.

Vi forhandler bla. Tempur - Auping - Carpe Diem - Dunlopillo - Viking - RE og mange andre. Vi har et kæmpe udvalg af sovesofaer fra bla. Hovden - Innovation og Hestbæk til omgående levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores butikker i Hillerød, Søborg eller København V.

 

For at købe hos os, skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven - gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.