Senge fra Re Beds

Faldende orden
Filtrer

 1. RE - Topmadras naturlatex og økologisk bomuld
  RE - Topmadras naturlatex
  Fra: Fra 3.500,00 kr

  Levering 8-16 uger

 2. Re - Wool Veng sengeramme
  Re - Wool Veng sengeramme
  Fra: Fra 8.595,00 kr

  Levering 8-16 uger

 3. RE Beds - Alken
  Sengeramme fra RE Beds - Alken
  Fra: Fra 12.095,00 kr

  Levering 8-16 uger

Faldende orden

Re Beds er god søvn

Vi får ofte at vide at for at leve godt skal vi sove godt - men vi synes at have glemt selve søvnen. I et forsøg på at udfordre denne trend, har Re Beds fokuseret på hvad essensen af en seng skal være og på at give os søvnen tilbage. Populært sagt har Re Beds koncentreret sig om at gøre en seng til et sted hvor du er offline. Og hvor design, materialer og håndværksmæssig kvalitet er centreret om en seng hvor kroppen er i hvile.

Re Beds - design og materialer

Senge fra Re Beds er designet og udviklet i Danmark med visionen om, at lave så naturlige senge som muligt. De anvendte materialer er FSC certificeret, økologiske og bæredygtige og designet er med inspiration fra naturen. Re Beds senge er endvidere Svanemærket. Re Beds sengerammer er lavet af FSC certificeret nordisk eg. Polstringen er lavet af økologisk bomuld og hør - både seng, bund og madrasser.

Re Beds - miljø

Med en komplet seng eller madras fra Re Beds - kommer du rigtig tæt på en hel miljørigtig seng. Og de enkelte designs gør, at der også er en der naturligt passer ind i dit soveværelse.

Re Beds hos Sengekompagniet

Vi er meget begejstret for senge og madrasser fra Re Beds - se udvalget her - eller endnu bedre kom ind i en af vores butikker og oplev dem i virkeligheden.