ø

Retro Plaid - Syren 100 % uld

Når man hygger de lange sommeraftener på terrassen, eller de kolde vintermåneder i sofaen – så er en uldplaid det rigtige valg.

Se produktbeskrivelse
699,00 kr
På lager

Levering 1 uge

Tilbud

PRODUKTBESKRIVELSE

Når man hygger de lange sommeraftener på terrassen, eller de kolde vintermåneder i sofaen – så er en uldplaid det rigtige valg.

Her har vi plaider i nytænkende skandinavisk design med godt håndværk, og naturlige råmaterialer.

Plaiderne indeholder altid 100% ren ny uld, som giver dig en behagelig kropstemperatur – både inde og ude. Uldplaiderne har en passende tykkelse, og størrelsen på plaiden er generøs i forhold til andre plaider på markedet.

WOOLMARK-CERTIFICERINGEN

The Woolmark Company er en international organisation, der blev etableret i 1937 af uldproducenter i Australien.

Målet for organisationen er at opretholde en reguleret produktion, således at der tages hensyn til miljø, dyrevelfærd og samtidig skabes et højkvalitetsprodukt af ren ny certificeret uld.

Arctic mener at det betaler sig at fremstille gode produkter, af gode materialer og derfor anvendes altid ren, ny og Woolmark-certificeret uld. Sådan har det været i mange, mange år, og sådan vil det blive være mange år endnu. 

VEDLIGEHOLDELSE

Ulden er ren ny uld, og et naturligt produkt. Uld har mange gode egenskaber, og i forhold til vedligeholdelse har uld en klar fordel. Det er ikke muligt for skidt og snavs at trænge ind i uldens fibre. Det vil derfor sjældent være nødvendigt at vaske plaiden, som alternativt kan luftes udendørs.

Er der alligevel behov for en vask, kan du håndvaske plaiden med uld-sæbe, og husk at lade plaiden ligge-tørre, så plaiden holder sin form. 

SPECIFIKATIONER

– 100% ren ny norsk uld

– 130cm x 200cm

– Woolmark-certificeret

– Vægt, ca. 500 gram.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 1 uge
Materiale 100 % uld
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16