ø

Ringsted Dun Dyne - Omtanke - Økologisk Babydyne

Ringsted Dun – OMTANKE er de første baby dundyner og -puder, der er gennemført økologisk, svanemærket og ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

Dunene kommer fra danske økologiske og fritgående ænder og våret er af det blødeste, økologiske og GOTS certificeret bomuld.

Dynerne og puderne er Svanemærket, STANDARD 100 by OEKO-TEX® Klasse I, NOMITE og Downafresh® greenLine certificerede, hvilket er din garanti for allergivenlige, rene og kemikaliefrie produkter.
Dynen kommer i en praktisk canvas taske.

Se produktbeskrivelse
1.749,00 kr
På lager

Levering 1 uge

Tilbud

VERDENSNYHED I BUTIKKEN NU!


SOV GODT MED OMTANKE ÆNDERNE På en skøn og stor mark i Vestjylland finder du tusinde økologiske frilandsænder, der blot går og hygger sig i det grønne græs og rapper om vind og vejr. De begynder deres første 14 dage i en dejlig varm lade med halm, mad og hø. Herefter er de stærke nok til at klare sig i det fri. For at komme helt tæt på ændernes naturlige liv, bliver de på samme mark hele livet og på marken er mad, vand, højt græs til at gemme sig i og sågar et svømmebassin, så de kan holde sig rene og køle sig ned. ”Det bassin er meget populært og der er stort set altid kø” lyder det fra Martin Daasbjerg, der er ejer af disse søde ænder.

Der er tilsyn til ænderne hver dag. Her sørger medarbejderne for, at alt er, som det skal være, og der bliver nusset og snakket med de små venner. Ænderne er fordelt i grupper á 1500 stk. på min 30.000 m2, så der er min. 20 m2 til hver. De bruger dog langt fra det hele, da de stort set altid er sammen i flokke tæt på mad og vand. ”De har det ligesom mig, de er ikke meget for at gå væk fra foder og vand” griner Martin Daasbjerg. Når det så er spisetid, er der ”gåsegang” til madboden, og så er det ellers tilbage til solpletten i græsset, undersøge mudderpølen eller nyde en dukkert i bassinet. ”Ja, det liv de har, der skal de bare have det godt, og de har det godt, og ham der passer dem, har det dælme også godt” lyder det for en smilende Martin Daasbjerg.

Ænderne er økologiske og ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. Ringsted Dun er den eneste fabrik, der aftager dun og fjer fra Dansk And og derfor er Ringsted Dun det første og eneste brand, der kan producere en gennemført økologisk dundyneserie ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”;

OMTANKE ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” Er din garanti for at: · Ænderne har adgang til det fri · Flokken har adgang til et udeareal med god plads, hvor de kan bevæge sig frit og udleve naturlig adfærd. · Døgnrytmen er naturlig · Flokkene er små · Adgang til badevand · Ænderne lever hovedparten af deres liv på friland Allergivenlig og Fri for kemi Alle Ringsted Dun produkter er allergivenlige og fri for kemi. 

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 1 uge
Sæson Lun
Vår Bomuld
Dyne Type Dun
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16