ø

Senge

Side
Faldende orden

Køb den rigtige seng hos Sengekompagniet

Sengekompagniet forhandler senge fra markedets førende producenter - Auping, Jensen, Tempur, Carpe Diem, Dunlopillo, Kaagaard, Dormire, Villy Nørgård, Rye Sleep, Hovden, Sonno, Viking og Sawana - og i mange forskellige kvaliteter og priser. Vi har et bredt udvalg i senge efter forskellige behov. Så uanset om du leder efter en stilfuld sengeramme, som du kan kombinere med en kvalitets madras - eller om det er en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng du ønsker, så har vi præcis den seng der passer dig.

Med andre ord - hvis du vil købe en ny seng - så har Sengekompagniet den rigtige til dig. Kig ind i en af vores sengebutikker - du finder os på Frederiksberg, i Søborg og i  Hillerød.

 1. Carpe Diem Kungsö Kontinentalseng
  Carpe Diem Kungsö Kontinentalseng
  Fra: Fra 72.790,00 kr

  Levering 6-8 uger

 2. Tilbud
  Cama Fluente sengeramme incl. madrasser
  Cama Fluente sengeramme incl. madrasser
  Fra: Fra 27.999,00 kr Normalpris 40.535,00 kr

  Levering 4-6 uger

 3. Carpe Diem Hällsö Valnød
  Carpe Diem Hällsö Valnød
  Fra: Fra 86.140,00 kr

  Levering 6-8 uger

 4. Tilbud
  Jensen Ambassadør Lean Elevationsseng skrå
  Jensen Ambassadør Lean Elevationsseng
  Fra: Fra 38.745,00 kr Normalpris 59.607,00 kr

  Levering 3-5 uger

 5. Nordic Design Sengeramme - Gavl i Vild Eg
  Nordic Design Sengeramme - Gavl i Vild Eg
  Fra: Fra 38.795,00 kr

  Levering 2-5 dage

 6. Tilbud
  Sawana Narvik Kontinental
  Sawana Narvik Kontinental
  Fra: Fra 10.999,00 kr Normalpris 18.697,00 kr

  Levering 2-5 dage

 7. Sonno Deluxe Feel Kontinentalseng
  Sonno Deluxe Feel Kontinentalseng
  Fra: Fra 15.899,00 kr

  Levering 4-6 uger

 8. Nordic Design Sengeramme - Vild Eg - Fransk Flet
  Nordic Design Sengeramme - Vild Eg - Fransk Flet
  Fra: Fra 33.214,00 kr

  Hurtig levering

 9. Auping Noa Adagio elevation
  Auping Noa Adagio elevation
  Fra: Fra 36.495,00 kr

  Levering 4-6 uger

 10. Auping Essential elevation med Adagio
  Auping Essential elevation med Adagio
  Fra: Fra 29.495,00 kr

  Levering 4-6 uger

 11. Auping Auronde elevation med Adagio
  Auping Auronde elevation med Adagio
  Fra: Fra 30.998,00 kr

  Levering 4-6 uger

 12. Auping Criade elevation med Adagio
  Auping Criade elevation med Adagio
  Fra: Fra 32.995,00 kr

  Levering 4-6 uger

 13. Auping Criade plan med Adagio
  Auping Criade plan med Adagio
  Fra: Fra 23.995,00 kr

  Levering 4-6 uger

 14. Auping Box med Adagio
  Auping Box med Adagio
  Fra: Fra 17.995,00 kr

  Levering 4-6 uger

 15. Auping Auronde plan med Adagio
  Auping Auronde plan med Adagio
  Fra: Fra 21.995,00 kr

  Levering 4-6 uger

 16. Auping Essential plan med Adagio madras Frit
  Auping Essential plan med Adagio
  Fra: Fra 20.496,00 kr

  Levering 4-6 uger

 17. Colunex Smart Storage incl. madras
  Colunex Smart Storage incl. madras
  38.998,00 kr

  Levering 1-5 uger

 18. Nordic Classic sengeramme med Sawana pocket madras
  Nordic Classic sengeramme med Sawana pocket madras
  Fra: Fra 46.528,00 kr

  Levering 2-4 uger

 19. Nordic Design Light 1
  Nordic Design Light - Sengeramme
  Fra: Fra 28.796,00 kr

  Hurtig levering

 20. Auping Noa plan med Adagio
  Auping Noa plan med Adagio
  Fra: Fra 27.495,00 kr

  Levering 4-6 uger

 21. TEMPUR Arc™ Storage incl. madras Skråt
  TEMPUR Arc™ Storage incl. madras
  Fra: Fra 53.998,00 kr

  Levering 3-6 uger

 22. TEMPUR Arc™ Elevation incl. madras
  TEMPUR Arc™ Elevation incl. madras
  Fra: Fra 63.997,00 kr

  Levering 3-6 uger

 23. Tempur Arc plan incl. madras Front
  Tempur Arc plan incl. madras
  Fra: Fra 53.998,00 kr

  Levering 3-5 uger

 24. TEMPUR Arc™ Storage
  TEMPUR Arc™ Storage
  Fra: Fra 21.999,00 kr

  Levering 3-6 uger

 25. TEMPUR Arc™ Elevation
  TEMPUR Arc™ Elevation
  Fra: Fra 28.999,00 kr

  Levering 3-6 uger

 26. Tempur Arc plan
  Tempur Arc plan
  Fra: Fra 18.999,00 kr

  Levering 2-5 uger

 27. Redmond - Gavl
  Redmond - Gavl
  6.995,00 kr

  Hurtig levering

 28. Sonno Plade Elevationsbund
  Sonno Plade Elevationsbund
  Fra: Fra 11.999,00 kr

  Levering 4-6 uger

 29. Sonno Deluxe Boxmadras med opbevaring
  Sonno Deluxe Boxmadras med opbevaring
  Fra: Fra 13.499,00 kr

  Levering 4-6 uger

Side
Faldende orden

De bedste senge finder du hos Sengekompagniet 

Står du for at skulle købe en ny seng?  Vi ved, at det kan være svært at finde den bedste seng. Derfor har vi et bredt udvalg af senge at vælge imellem, så du kan finde den perfekte seng til dig og dine behov. Vi har kvalitetssenge fra nogle af de bedste sengebrands på markedet, bl.a. Auping, Dunlopillo, Jensen Senge, TEMPUR®, Kaagaard og Sonno.

Med en ny seng kan du se frem til at få en god nattesøvn - hver nat. Det fortjener du! Gå på opdagelse i vores store senge udvalg og køb din nye seng hos os.

Køb af ny seng 

Når du har besluttet dig for at købe en ny seng, er det nyttigt at identificere dine grundlæggende krav, dette kan med fordel gøres sammen med en af vores sengeeksperter. 

Når du skal have en ny seng, er der flere ting, du skal tage højde for. Først og fremmest skal din nye seng være behagelig at ligge i, så den passer perfekt til dig. Derudover er det vigtigt, at din nye seng passer til dit soveværelse og din personlighed. Sengekompagniet har et stort udvalg af senge i mange forskellige design og komfortgrader, så du kan finde den perfekte seng til dig. 

Med en ny seng vil du med stor sandsynlighed forbedre din søvn, hvis du tager højde for dine krav og behov. Her kan du læse mere om, hvilke senge du skal vælge, og hvordan du finder frem til den rigtige seng: Læs valg af seng 

Vælg den rigtige sengetype

Der findes en række forskellige kategorier og typer når det kommer til senge. Hvilke en du skal vælge, afhænger naturligvis af dit behov, budget, krav og indretning. Inden du vælger en kvalitetseng, så kan du med fordel undersøge og lave din research på nettet, sammenligne produkter og finde den sengetype der passer bedst til dine krav. Således har du en klar ide til, hvilke senge du som køber skal gå efter.

Boxmadras

En boxmadras er en seng, der typisk består af fjedre. Den adskiller sig fra andre senge ved, at den er er beregnet til at blive placeret oven på en ramme, typisk en sengeramme eller separate sengeben. Boxmadrasser er normalt billigere end andre typer af senge, og de kan være et godt valg for dig, der ønsker en billig seng, der er nem at sætte op. Du kan med fordel tilføje en dejlig topmadras, der giver ekstra god komfort.

Elevationssenge

En elevationsseng er en unik type seng, der er designet til at hæve brugerens hoved og fødder. Dette kan bidrage til at forbedre cirkulationen og reducere smerter samt give en behagelig sovestilling. Der findes mange forskellige typer elevationssenge på markedet, så det er vigtigt at undersøge sagen, før du vælger en.

Hvis du er på udkig efter en elevationsseng, er der et par ting, du bør huske på. For det første skal du beslutte, hvilken type elevationsseng du ønsker. Der findes manuelle og elektriske muligheder. Manuelle elevationssenge betjenes med en håndsving, mens elektriske elevationssenge har en elektrisk motor, der klarer løft. Du har også mulighed for at tilføje ekstra funktioner til sengen. Det kan eksempelvis være massage, varme eller opbevaring.

Kontinentalsenge

En kontinentalseng vælger mange oftest, fordi der er mange komfortgrader og mange tilvalg der kan laves, som gør denne type seng til et alsidigt valg der imødekommer de fleste behov. Den er opbygget af tre lag, og der er disse lag du som køber kan bestemme. 

Kontinentalsenge er unikke, fordi de kan tilpasses til den person, der sover i sengen, så de passer til dennes behov. Uanset om du har brug for en blødere eller hårdere madras, mere eller mindre støtte eller endda en opvarmet madras - der er mange muligheder for at gøre din kontinentalseng perfekt til dig.

Der findes mange forskellige mærker af kontinentalsenge på markedet, så det er vigtigt at lave din research for at finde den, der passer bedst til dine behov. En kontinentalseng findes i mange prisklasser, så du kan finde en, der passer til dit budget. Du kan også finde mange kontinentalsenge på udsalg hos os, så det er værd at holde øje med dem. 

Skabssenge 

En skabsseng, også kendt som vægsenge, er en type seng, der kan foldes op mod væggen, når den ikke er i brug. Det gør skabssenge til et ideelt valg ved små hjem eller lejligheder, hvor hver kvadratmeter gulvplads er dyrebar. Disse senge er også populære i rum, der har to formål, f.eks. et hjemmekontor eller et gæsteværelse. Når den ikke bruges som seng, kan den opklappelige mekanisme bruges til at skabe ekstra plads til andre aktiviteter. 

Der er derfor en smart løsning, hvis du skal bruge en seng på hjemmekontoret. Den kan f.eks. foldes op om dagen for at skabe mere plads til at arbejde, og derefter trækkes ned om natten for at sove. Der findes mange forskellige designs af vægsenge, så det er let at finde en, der passer til dine ønsker og præferencer. 

Det kan være, at du leder efter ekstra pladsbesparende løsninger til dit lille hjem eller blot ønsker et mere multifunktionelt møbel, så er en skabseng måske den perfekte løsning for dig.

Senge til særlige behov

Alle mennesker er forskellige og ligeledes er deres behov. Derfor står vi klar til at imødekomme dine behov - også de specielle behov. Vi kan hjælpe dig med at finde køjesenge, allergivenlig senge, plejesenge og endda senge der virker beroligende på ADHD. Du er velkommen til at kontakte vores sengeeksperter således, at vi kan finde en seng eller produkt, der vil matche dit behov.

Enkeltmandsseng, halvandenmandsseng eller en dobbeltseng

Hos Sengekompagniet har vi en seng til ethvert rum, uanset om det er en seng til et stort værelse, en studielejlighed eller et gæsteværelse. Du kan finde vores store udvalg af enkeltsenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge her på hjemmesiden. Svært ved at væge? Her har vi samlet en række gode råd.  

 • En seng placeret ved skråvæg kræver en lav seng. 
 •  Er der trappeopgang i boligen, vil det typisk begrænse dit valg af trevartesenge og halvandenmandssenge, da disse kan være svære at få op ad en vinkeltrappe. Du skal derfor sikre dig, at sengen består af to enkeltsenge. 
 • Har du en højde er over 190cm bør du overveje ekstra benlængde.  
 •  Kingsize og Queen size? Du har sikkert hørt om de store Kingsize og Queensize senge? Flere og flere efterspørger disse kæmpe senge med ekstra bredde og længde. I Danmark findes der dog ikke kingsize og Queensize og du skal derfor kigge efter senge i målene 210x210 cm.

Vores team af eksperter står til rådighed for at hjælpe dig med at vælge den perfekte seng til dit rum. Giv os et opkald i dag eller besøg vores butikker for at få mere at vide!

Det er madrassen der giver dig komforten 

En god nats søvn er afgørende for både fysisk og psykisk velvære, men det kan være en udfordring at finde den rigtige madras. Der er en række forskellige faktorer at tage hensyn til, herunder sovestilling, aflastning af trykpunkter og temperaturregulering. Desuden spiller personlige præferencer en rolle i forbindelse med valget af den perfekte madras. 

Nogle mennesker foretrækker en fast madras, mens andre foretrækker en blødere løsning. Der er også dem, der foretrækker en traditionel springmadras, mens andre foretrækker nyere typer madrasser som f.eks. hukommelsesskum eller latex. I sidste ende er den bedste madras den, der giver den perfekte kombination af komfort og støtte. I vores udvalg finder du fjedre, latex, memoryfoam, forskellige koldskums produkter, futon samt vand.

Vælg et sengedesign der matcher din boligindretning 

Elsker du boligindretning og følger med i boligtrenden? Hvis du er på udkig efter en designerseng, der vil sætte et præg på dit soveværelse, så tag et kig på vores udvalg af stilfulde senge der typisk skiller sig ud på udseendet. De er et godt valg, hvis du er på udkig efter en seng, der både er stilfuld og komfortabel. Her vil du kunne finde en svævende seng, en seng med hovedgærde eller med metal stel. 

De billige senge – kan også være gode 

Har du brug for en ny billig seng, men ønsker ikke at bruge en formue? Det er ikke noget problem. Hos os har vi et stort udvalg af billige kvalitetssenge, der både er komfortable og stilfulde.

Uanset om du er på udkig efter en billig dobbeltseng til dig selv eller en billig børneseng til dit barn, har vi lige det, du leder efter. I vores sengeoutlet kan du også finde billige elevationssenge der er perfekte til alle med mobilitetsproblemer. Kan du ikke finde en seng til dit budget? Vores eksperter er her for at hjælpe dig! Vi hjælper dig med at finde den perfekte seng baseret på dit budget og dine behov. Så vent ikke længere, kontakt os eller besøg vores butikker i dag og tag den perfekte seng hjem til en god pris!

Senge med opbevaring 

Der findes smarte senge med opbevaringssystemer.  Vores udvalg af senge med opbevaring er perfekt til dig, der har brug for lidt ekstra plads i soveværelset. Med flere forskellige opbevaringssystemer at vælge imellem, kan du finde den perfekte seng med opbevaring. 

De to mest almindelige opbevaringsmuligheder er indbygget vippefunktion eller senge med opbevaringsskuffer nedenunder. Vi har også dobbeltsenge med skuffer og vippefunktion, som er perfekte til par, der har brug for lidt ekstra plads.   

Der er nogle få ting, som du kan opbevare i en seng for at få mest muligt ud af pladsen. En mulighed er at opbevare sengetøj og håndklæder. En anden mulighed er opbevaring af tøj. Du kan enten opbevare det i selve sengen eller i skufferne nedenunder - alt efter hvilket opbevaringssystem du har valgt. 

Oplev kvaliteten på markedets bedste senge

Leder du efter en god seng, der vil give dig mange års behagelig søvn? Så kom ned i vores sengebutikker og tag et kig på vores udvalg af senge fra nogle af de bedste mærker i branchen. 

Vi har alt fra Auping til Dunlopillo, så du er sikker på at finde den perfekte seng til dig. Og hvis du ikke er sikker på, hvad du leder efter, hjælper vores kyndige personale dig gerne med at finde den rigtige seng til dine behov. Så kom ned i dag og få den perfekte nattesøvn, som du har drømt om!

Sengekompagniet har en sengebutik på Frederiksberg, i Hillerød og i Søborg - hvor du finder masser af senge.