Pga. Covid-19 situationen kan der forekomme længere leveringstid på udvalgte produkter, end først oplyst.

 • Landsdækkende levering
 • Vi har prisgaranti
 • Mulighed for finansiering
 • E-mærket webshop

Senge

Side
Faldende orden

Hos Sengekompagniet ønsker vi at tilbyde dig markedets bedste senge. Vi er opdaterede på de nyeste trends inden for søvn og udstyr til soveværelset, og vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vores mission er at optimere vores kunders ønsker om madras og design. Som kunde hos os skal du opleve et trygt og tillidsfuldt univers, hvor du kan vælge lige præcis den seng, der passer til dig og dine behov.

 1. Nordic Design
  Nordic Design
  Fra 19.999,00 kr

  Levering 6-8 uger

 2. Nordic Classic
  Nordic Classic
  Fra 24.999,00 kr

  Levering 6-8 uger

 3. Tilbud
  Dunlopillo
  Dunlopillo - Passion elevation 180x210
  Dunlopillo - Passion elevation 180x210
  NU: Tilbudspris 42.452,00 kr Normalpris 53.065,00 kr

  Levering 3-6 uger

 4. Tilbud
  Dunlopillo
  Villy Nørgård - Retro med Dunlopillo Pure White Madrasser
  Villy Nørgård - Retro med Dunlopillo Pure White Madrasser
  Fra: Fra 18.661,60 kr

  Levering 3-6 uger

 5. Tempur
  Villy Nørgård - Retro med TEMPUR Prima 19
  Villy Nørgård - Retro med TEMPUR Prima 19
  Fra 29.589,00 kr

  Levering 3-6 uger

Side
Faldende orden

STORT UDVALG AF SENGE

Hos Sengekompagniet har vi et stort udvalg i senge fra markedets bedste brands. Vi fører senge fra mærker som Jensen, Dunlopillo, Tempur og Auping. Vi har et bredt udvalg i senge til forskellige behov, både vandsenge, elevationssenge og kontinentalsenge i alle størrelser. Så hvad enten du er på udkig efter en traditionel seng, en seng i smukt design, en seng af højeste kvalitet eller blot en seng til en god pris, så finder du den her hos os.

Ud over markedets bedste senge tilbyder vi også et stort udvalg af madrasser, sovesofaer og tilbehør til soveværelset så som sengetøj, rullemadrasser, topmadrasser, sengeborde, puder, tæpper og meget andet.

Kun de bedste brands

Vi har mange års erfaring inden for salg og rådgivning omkring senge og søvn, og vi står klar til at hjælpe dig med valg af både den korrekte madras og det rigtige design. Vi opdaterer og udvikler konstant vores kompetencer inden for madrasopbygning, kroppens anatomi og viden omkring søvn, så vi kan guide dig til det bedste valg af seng.

Vi samarbejder med nogle af de bedste og mest innovative producenter på markedet fra både Danmark, Sverige, Norge og Holland, så vi kan tilbyde dig et stort udvalg af forskellige kategorier lige fra skum, latex, koldskum og fjedermadrasser til vandsenge.