Skabssenge

Faldende orden

En skabsseng eller en vægseng er umanerlig praktisk

Tænk hvis man havde en seng der kunne slås op ad væggen - sikke meget plads man kunne spare. Men det er faktisk en mulighed - også når du ikke vil gå på kompromis med søvnkomforten. En skabsseng er i udslået tilstand som en almindelig seng - udstyret med en madras med Bonellfjedre, pocketfjedre eller måske en Dunlopillo latex madras. Og om morgen slås den nemt og praktisk sammen til et skab - også med plads til sengetøj og andet. Se de forskellige muligheder - eller kontakt os hvis du leder efter noget helt særligt.

 1. Skabsseng bred 90x200 med Dunlopillo madras
  Skabsseng bred 90x200
  Fra: Fra 7.999,00 kr

  Hurtig levering

 2. Skabsseng bred 120x200 med Dunlopillo madras
  Skabsseng bred 120x200
  Fra: Fra 9.499,00 kr

  Hurtig levering

 3. Skabsseng bred 140x200 med Dunlopillo madras
  Skabsseng bred 140x200
  Fra: Fra 10.999,00 kr

  Hurtig levering

 4. Skabsseng høj 140x200 Dunlopillo madras
  Skabsseng høj 140x200
  Fra: Fra 10.999,00 kr

  Hurtig levering

 5. Skabsseng fra Hovden BEDinBOX udslået
  Hovden - BEDinBOX skabsseng
  Fra: Fra 11.362,00 kr

  Levering 6-8 uger

Faldende orden

Skabssenge eller vægsenge - optimal udnyttelse af plads.

Essensen af en skabsseng eller en vægseng er at den er pladsbesparende. Og så er de ikke alene praktiske og nemme at folde ud - de er faktisk også komfortable. Og hvis det ikke var nok, findes der udgaver med hjul så de kan placeres nøjagtig der hvor det passer dig bedst.

Og en skabsseng er praktisk

En seng er ofte det møbel der fylder mest i boligen og hvis pladsen er trang, kan en skabsseng eller en seng til at slå op ad væggen være den optimale løsning. Når sengen er slået ud står den plant på gulvet - og som hovedregel er den monteret på væggen, så den ikke flytter sig mens du sover. Og om morgenen kan den blot slås op ad væggen eller ind i skabet - sengetøj med mere kan lægges indeni - og så ligner sengen et skab. 

Anvendelsesmuligheder

Det siger sig selv at en skabsseng er optimal til den lille lejlighed. Den kan anvendes som den daglige seng og pladsen udnyttes optimalt. Men den tjener også sit formal som ekstra seng i gæsteværelset, sommerhuset eller i børneværelset, fordi den ikke optager plads resten af døgnet. Bare det at have seng der kan klappes op af væggen, giver en masse muligheder.

Komforten i en skabsseng 

Du behøver ikke at gå på kompromis med komforten når du vælger en vægseng eller en skabsseng. Som standard er de fleste skabssenge udstyret med en madras med Bonellfjedre, men kan opgraderes til pocketfjedre eller sågar leveres med Dunlopillos kvalitetsmadrasser. De er udstyret med 7 komfortzoner og lavet af latex som er et naturligt materiale - allergivenligt og ventilerende

En skabsseng fra Sengekompagniet

Sengekompagniets udvalg af skabssenge, vægsenge og senge der fylder minimalt, er sammensat fra nogle at de bedste producenter på markedet. Det sikrer et udvalg med mange forskellige design, størrelser og priser - og også en enkelt eller to på tilbud. 

Se også vores udvalg af sovesofaer.

Vi er opdaterende på nyeste viden inden for senge og optimering af søvn, og vi står klar til at guide og vejlede dig til det helt rigtige køb. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med senge, og vi sætter en stor ære i at yde en professionel vejledning.