ø

Skabssenge

Faldende orden

En skabsseng eller en vægseng er umanerlig praktisk

Tænk hvis man havde en seng der kunne slås op ad væggen - sikke meget plads man kunne spare. Men det er faktisk en mulighed - også når du ikke vil gå på kompromis med søvnkomforten. 

 1. Tilbud
  Skabsseng bred 90x200 med Dunlopillo madras
  Skabsseng bred 90x200
  Fra: Fra 7.999,00 kr

  Hurtig levering

 2. Tilbud
  Skabsseng bred 120x200 med Dunlopillo madras
  Skabsseng bred 120x200
  Fra: Fra 9.499,00 kr

  Hurtig levering

 3. Tilbud
  Skabsseng bred 140x200 med Dunlopillo madras
  Skabsseng bred 140x200
  Fra: Fra 10.999,00 kr

  Hurtig levering

 4. Tilbud
  Skabsseng høj 140x200 Dunlopillo madras
  Skabsseng høj 140x200
  Fra: Fra 10.999,00 kr

  Levering 8-16 uger

 5. Skabsseng fra Hovden BEDinBOX udslået
  Hovden - BEDinBOX skabsseng
  Fra: Fra 18.999,00 kr

  Levering 6-8 uger

Faldende orden

Skabsseng eller vægseng - optimal udnyttelse af plads.

Essensen af en indbygget seng, en folde ud seng eller en vægseng er, at den er pladsbesparende. Og så er de ikke alene praktiske og nemme at folde ud - de er faktisk også komfortable. Og hvis det ikke var nok, findes der udgaver med hjul så de kan placeres nøjagtig der hvor det passer dig bedst.

Gem sengen væk med en indbygget seng

En indbygget seng er en vidunderlig tilføjelse til enhver bolig. Ikke alene giver den ekstra soveplads, men den kan også nemt foldes væk, når den ikke er i brug. Det gør den til en ideel løsning til små hjem eller lejligheder, hvor pladsen er trang. Derudover kan en indbygget seng tilføje en ekstra funktion til ethvert rum. Uanset om du vælger en simpel eller noget mere kompleks løsning, kan en indbygget seng være med til at skabe et helt unikt rum. Hvis du er på udkig efter en smart og stilfuld måde at tilføje ekstra soveplads til dit hjem, er en indbygget seng bestemt værd at overveje.

Vælg en fold ud seng på væggen - og få mere gulvplads

De udfoldelige senge er en genial opfindelse, der giver dig mange nye måder at indrette dit hjem på. Sengen kan placeres på en væg eller i et skab, og kan oftest kombineres med andre møbler for at blive et multifunktionelt møbel. Disse fold ud senge er perfekt til små rum, da den nemt kan foldes sammen og gemmes væk, når den ikke er i brug. Den er også fantastisk til gæster, da den kan trækkes frem, når der er brug for den, og så kan den gemmes væk igen, når de er gået.
Disse vægsenge er et alsidigt og praktisk møbel, som vil være en god tilføjelse til ethvert hjem med pladsmangel.

Og en skabsseng er praktisk

En seng er ofte det møbel der fylder mest i boligen og hvis pladsen er trang, kan en skabsseng eller en seng til at slå op ad væggen være den optimale løsning. Når sengen er slået ud står den plant på gulvet - og som hovedregel er den monteret på væggen, så den ikke flytter sig mens du sover. Og om morgenen kan den blot slås op ad væggen eller ind i skabet - sengetøj med mere kan lægges indeni - og så ligner sengen et skab. 

Anvendelsesmuligheder

Det siger sig selv at en skabsseng er optimal til den lille lejlighed. Den kan anvendes som den daglige seng og pladsen udnyttes optimalt. Men den tjener også sit formal som ekstra seng i gæsteværelset, sommerhuset eller i børneværelset, fordi den ikke optager plads resten af døgnet. Bare det at have seng der kan klappes op af væggen, giver en masse muligheder.

Komforten i en skabsseng 

Du behøver ikke at gå på kompromis med komforten når du vælger en vægseng eller en skabsseng. Som standard er de fleste skabssenge udstyret med en madras med Bonellfjedre, men kan opgraderes til pocketfjedre eller sågar leveres med Dunlopillos kvalitetsmadrasser. De er udstyret med 7 komfortzoner og lavet af latex som er et naturligt materiale - allergivenligt og ventilerende

En skabsseng fra Sengekompagniet

Sengekompagniets udvalg af skabssenge, vægsenge og senge der fylder minimalt, er sammensat fra nogle at de bedste producenter på markedet. Det sikrer et udvalg med mange forskellige design, størrelser og priser - og også en enkelt eller to på tilbud. 

Se også vores udvalg af sovesofaer.

Vi er opdaterende på nyeste viden inden for senge og optimering af søvn, og vi står klar til at guide og vejlede dig til det helt rigtige køb. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med senge, og vi sætter en stor ære i at yde en professionel vejledning.