TEMPUR Comfort Hovedpude

TEMPUR® Comfort puden er udviklet til blidt at støtte hoved, nakke og skuldre, så din søvn ikke forstyrres, og du ikke oplever nakke- og skuldergener. Puden indeholder TEMPUR® Extra Soft materiale, og trods det at den er lav, går den ikke på kompromis med hverken støtte eller komfort. Betrækket matcher TEMPUR® topmadrasser.

Puden fås også med vores innovative SmartCool™ teknologi, der er syet ind i betrækket og hjælper til, at betrækket føles køligt ved berøring og absorberer overskydende varme, hvilket giver en temperaturregulerende effekt. Den med SmartCool er mere fast i følelsen, hvor den uden SmartCool er en medium følelse.

Special designet Pudebetræk kan findes ved at trykke HER!

Se produktbeskrivelse
1.499,00 kr
På lager

Levering 1 uge

Tilbud

TEMPUR Comfort Pude

TEMPUR Comfort Hovedpude

Denne tradionelt formede pude i blød til medium følelse passer perfekt til Tempur Original, Tempur Sensation, Tempur Cloud kollektionerne. Fyldt med originale Tempur mikropuder så du kan nyde fordelene fra tempur, da den tilpasser sig præcist til dit hoved, nakke og skuldre for optimal komfort og støtte.

Individuel støtte

Vores puder er produceret med det samme unikke TEMPUR® materiale, som findes i vores madrasser, og giver dig støtte hele natten

  • Viskoelastiske celler, som aktivt former og tilpasser sig hoved, nakke og skuldre
  • Ultimativ komfort og støtte
  • En god nattesøvn

Vaskbart og allergivenligt pudebetræk

Denne pude har et vaskbart betræk. Det kan vaskes ved 60º for at dræbe alle støvmider, så du altid har glæde af en frisk og ren pude. Alle TEMPUR® pudebetræk er Oeko-Tex® certificeret for at sikre, at de ikke er sundhedsskadelige.

Passer til alle sovestillinger

Vores klassiske pudekollektion er omhyggeligt designet for at skabe en traditionel og krammevenlig pude, der passer til alle sovepositioner.

TEMPUR Comfort Pude mave ryg side

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 1 uge
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16