ø

TEMPUR Millenium Pude

God støtte til nakke og skuldre så du sover afslappet på både ryggen og siden. Den fremadhældende kant giver ideel støtte til den øverste del af rygsøjlen, uanset om man sover på ryggen eller på siden. Millenium Hovedpuden har en kurvet kant, som er lavere i midten og højere i siderne, så den giver en korrekt nakkestilling, hvad enten du sover på ryggen eller på siden. Den forreste kant hælder fremad en smule og omslutter den øverste del af rygsøjlen for at give suveræn komfort og terapeutisk støtte. Det bløde velourbetræk er modstandsdygtigt over for allergener og støvmider, og kan tages af og vaskes ved 40° C.

Special designet Pudebetræk kan findes ved at trykke HER!

Se produktbeskrivelse
NU: Tilbudspris 974,25 kr Normalpris 1.299,00 kr
På lager

Hurtig levering

Tilbud
Tilbud

TEMPUR® Millennium Pude

Pudens buede kant giver god støtte og hjælper med at holde nakken lige, uanset om du sover på ryggen eller siden. Den forreste kant hælder en smule fremad, omslutter nakken og giver suveræn komfort og støtte. Pudens betræk kan nemt tages og vaskes ved 40 grader, ligesom du har mulighed for at tilkøbe jerseybetræk for ekstra komfort og beskyttelse af puden.

Hvis du vælger en ergonomisk pude, skal du tænke på følgende, når du vælger model: Ergonomiske puder fås i forskellige højder. Jo bredere dine skuldre er, jo højere skal din pude som regel være. Og jo blødere madrassen er, jo mere synker kroppen ned i den, og jo lavere skal din pude være. Hvis du foretrækker at sove på siden, skal du vælge en pude, der giver god støtte og holder hoved og nakke lige. Det samme gælder, hvis du foretrækker at sove på ryggen.

SmartCool

Tempurs forskere lærer kontinuerligt mere om søvn, og kommer hele tiden med nye innovative løsninger til soveværelset. Tempur SmartCool betrækket er vævet med blå tråd, der indeholder afkølende teknologi. Betrækket absorberer overskydende kropsvarme og hjælper med at give en endnu køligere og mere behagelig fornemmelse hele natten.

Størrelses Guide

Som udgangspunkt skal du vælge samme størrelse pude som du bruger i T-Shirt størrelse. Det vil sige hvis du du bruger en M T-Shirt skal du vælge en Medium Original pude. Du kan med fordel måle din skulder fra hals til slutningen af dit kraveben og bruge følgende måleenheder:

  • 8-10cm Small
  • 10-11,5cm Medium
  • 11,5-13cm Large

TEMPUR® Millennium Pude fra Sengekompagniet

Specifikationer
Forventet leveringstid Hurtig levering
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16