ø

Tempur Prima SmartCool

Oplev en dyb og forfriskende søvn med Tempur Prima SmartCool-madrassen!

Tempur Prima SmartCool-madrassen er skabt til at levere en enestående soveoplevelse. Den kombinerer avanceret teknologi med exceptionel komfort for at sikre, at du får den bedste søvn hver eneste nat.

Madrassen er udstyret med den innovative SmartCool-teknologi, der regulerer din kropstemperatur og skaber en behagelig kølighed hele natten. Du kan nu sige farvel til ubehagelig overophedning og nyde en forfriskende søvn i en optimal temperatur.

Tempur Prima SmartCool-madrassen er lavet af Tempur-materiale af højeste kvalitet. Dette materiale tilpasser sig din kropskonturer og giver optimal støtte og trykaflastning. Du vil opleve en fantastisk komfort og en følelse af vægtløshed, der hjælper dig med at falde i søvn hurtigere og forblive i en dyb søvn hele natten.

Madrassen er også designet med flere komfortlag, der tilføjer ekstra blødhed og støtte. Du vil føle dig omfavnet af madrassens behagelige overflade.

Se produktbeskrivelse
Fra: Fra 15.999,00 kr
På lager

Levering 6-8 uger

Tilbud

Samba Sengeramme i Valnød Tempur

Øjeblikkelig tilpasning og støtte hele natten

TEMPUR® materialet består af en unik formel, som oprindeligt blev udviklet af NASA til at give astronauterne den nødvendige støtte under affyringen, og som giver dig støtte, hvor du har behov for det, hele natten. Madrasserne er lavet af Viskoelastiske celler, som aktivt former og tilpasser sig kroppen. Dette giver den ultimative komfort og støtte og resultere i en god nattesøvn.

Vaskbare betræk

Alle Tempur madrasser kommer med aftagelige og vaskbare betræk. Du kan vaske betrækket med 60 grader. Med de aftagelige betræk kan du holde din madras frisk og ren med et minimum af besvær.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 6-8 uger
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16