TEMPUR Original Pude junior

Bemærk Junior pude. Den perfekte til barnet. 

Original Hovedpuden er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter for at sikre, at den former sig perfekt efter nakkens og hovedets konturer og giver optimal støtte og aflastning af nakke- og skuldermuskler. Original Hovedpuden er en støttepude og anbefales til dem, som ikke alene ønsker en bedre nattesøvn, men også en mere terapeutisk sovestilling. Puden er designet til at understøtte kurven mellem dit hoved, nakke og skuldre og giver optimal støtte i forhold til rygsøjlen og dermed en perfekt nattesøvn. Det bløde velourbetræk er modstandsdygtigt over for allergener og støvmider, og kan tages af og vaskes ved 40° C.

Special designet Pudebetræk kan findes ved at trykke HER!

Se produktbeskrivelse
699,00 kr
På lager

Levering 1-2 uger

Tilbud

TEMPUR® Original Pude

TEMPUR´s pudekollektion består af puder i mange forskellige former og størrelser, der alle hjælper til at give dig en perfekt nattesøvn.

Anbefales, hvis du har brug for en mere restituerende stilling. Designet følger rygsøjlens naturlige kurve og støtter hoved, nakke og skuldre, så din rygsøjle er lige og du får en perfekt nattesøvn. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 40 grader, ligesom du har mulighed for at tilkøbe jerseybetræk for ekstra komfort og beskyttelse af puden.

Hvis du vælger en ergonomisk pude, skal du tænke på følgende, når du vælger model; ergonomiske puder fås i forskellige højder. Jo bredere dine skuldre er, jo højere skal din pude som regel være. Og jo blødere madrassen er, jo mere synker kroppen ned i den, og jo lavere skal din pude være. Hvis du foretrækker at sove på siden, skal du vælge en pude, der giver god støtte og holder hoved og nakke lige. Det samme gælder, hvis du foretrækker at sove på ryggen.

TEMPUR Original Pude junior sovestillinger

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 1-2 uger
Størrelse Junior ( leveringstid ca 10 dage)
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16