ø

TEMPUR Original SmartCool Pude

Den originale Tempur pude er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter for at sikre, at den former sig perfekt efter nakkens og hovedets konturer og giver optimal støtte og aflastning af nakke- og skuldermuskler. Puden er en støttepude og anbefales til dem, som ikke alene ønsker en bedre nattesøvn, men også en mere terapeutisk sovestilling.

Tempur Original Pude er designet til at understøtte kurven mellem dit hoved, nakke og skuldre og giver optimal støtte i forhold til rygsøjlen og dermed en perfekt nattesøvn. Det bløde velourbetræk er modstandsdygtigt over for allergener og støvmider, og kan tages af og vaskes ved 40° C.

Special designet Pudebetræk kan findes ved at trykke HER!

Se produktbeskrivelse
1.299,00 kr
På lager

Hurtig levering

Tilbud

TEMPUR® Original Pude

TEMPUR´s pudekollektion består af puder i mange forskellige former og størrelser, der alle hjælper til at give dig en perfekt nattesøvn.

Anbefales, hvis du har brug for en mere restituerende stilling. Tempur puden følger rygsøjlens naturlige kurve og støtter hoved, nakke og skuldre, så din rygsøjle er lige og du får en perfekt nattesøvn. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 40 grader, ligesom du har mulighed for at tilkøbe jerseybetræk for ekstra komfort og beskyttelse af puden.

Hvis du vælger en ergonomisk pude fra Tempur, skal du tænke på følgende, når du vælger model; ergonomiske puder fås i forskellige højder. og jo bredere dine skuldre er, jo højere skal din pude som regel være. Og jo blødere madrassen er, jo mere synker kroppen ned i den, og jo lavere skal din pude være. Hvis du foretrækker at sove på siden, skal du vælge en pude, der giver god støtte og holder hoved og nakke lige. Det samme gælder, hvis du foretrækker at sove på ryggen.

SmartCool

Tempurs forskere lærer kontinuerligt mere om søvn, og kommer hele tiden med nye innovative løsninger til soveværelset. Tempur SmartCool betrækket er vævet med blå tråd, der indeholder afkølende teknologi. Betrækket absorberer overskydende kropsvarme og hjælper med at give en endnu køligere og mere behagelig fornemmelse hele natten.

Størrelses Guide

Som udgangspunkt skal du vælge samme størrelse pude som du bruger i T-Shirt størrelse. Det vil sige hvis du du bruger en M T-Shirt skal du vælge en Medium Original pude. Du kan med fordel måle din skulder fra hals til slutningen af dit kraveben og bruge følgende måleenheder:

  • 8-10cm Small
  • 10-11,5cm Medium
  • 11,5-13cm Large

TEMPUR Original Pude Sovestilling

Specifikationer
Forventet leveringstid Hurtig levering
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16