Trendline med Dunlopillo

Med valget af en Trendline sengeramme fra Villy Nørgård, vælger man ikke bare en seng. Man vælger samtidig et møbel, produceret efter de bedste danske håndværksmæssige traditioner.

Model Trendline er et håndlavet dansk kvalitetsmøbel, som man med stor glæde, kan have med sig gennem hele livet. Sengerammen vil med sit udtryk, være med til at definere og skabe den personlige, stilsikre og tidsløse bolig.

I udarbejdelsesprocessen af designet til model Trendline, har Villy Nørgård med stor succes søgt at skabe en klassisk sengeramme i et enkelt, tidsløst og elegant design. Den vil sandsynligvis aldrig gå af mode, da sengen har den klassisk enkelthed, samtidig med at designet til enhver tid kan tilpasses den personlige stil.

TILBUD INDEHOLDER:

  • Komplet Trendline sengeramme i eg natur olie med planbund.
  • Dunlopillo Natura Madras White
Se produktbeskrivelse
Fra: Fra 32.818,00 kr
På lager

Levering 4-6 uger

Priser fra: 1093.93 kr
pr. måned.

3281.8 kr/MD
OVER 10 MDR. ÅOP 0%
Samlede kreditomkostninger 0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb 32818 kr
Tilbud
7 komfortzoner

7 komfortzoner

Dunlopillos madrasser kommer med syv unikke komfortzoner. De former sig naturligt efter din krop og giver individuel støtte.

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Intet materiale til sengen er så fleksibelt som Dunlopillos naturlatex. Du får den mest støttende og aflastende søvn, uanset kropstype.

15 års garanti

15 års garanti

Kvalitet forpligter. Naturligvis. Derfor får du altid 15 års garanti på Dunlopillos madrasser. Garantien gælder hele madrassen.

Allergivenlig

Allergivenlig

Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle vores madrasser skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.

Naturligt Materiale

Naturligt materiale

Dunlopillo benytter sig af de bedste materialer, som naturen selv producerer. Få en forbedret søvnkvalitet med naturlatex.

åndbar

Åndbar

Dunlopillos madrasser er skabt af åndbare ­naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt, samt en roligere nattesøvn.

Specifikationer
Forventet leveringstid Levering 4-6 uger

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-15