ø

Villy Nørgård - Organic Eg Olie

Med en Organic sengerammen fra Villy Nørgård, vælger du ikke bare en sengeramme, men du vælger et møbel specielt produceret til dig, efter de fineste danske traditioner for holdbart og smukt håndværk.

Organic sengerammen blev designet i 2018. Den bygger på et smuk og enkelt design, i flotte organiske former, der giver en smuk følelse af blødhed, kombinereret med det stilfulde klassiske design, en Nørgård sengeramme er kendt for.

Organic sengeramme produceres i massivt træ og har et let udtryk. Der gør sig perfekt i et, hvilket som helst hjem, og med sit tidløse design, er det en ramme du vil kunne have i mange år.

Organic sengerammen er incl. gavl. 

KUN 1 TILBAGE

Bunde der passer til sengerammen
længere nede på siden

Ønsker du en komplet seng
skal du vælge bund først og derefter madras

For andre kombinationsmuligheder
Kontakt venligst kundeservice

Se produktbeskrivelse
19.999,00 kr
På lager

Hurtig levering

Tilbud

Organic er designet i 2018 af Villy Nørgård og er inspireret af naturens bløde organiske former, i kombination med det klassiske udtryk fra en Nørgård seng. Organic er et forfinet mesterstykke i tonerne af form, kvalitet og håndværk. Organic er for dig som kan lide de bløde naturlige linier og det eksklusive håndværk.

På Villy Nørgaards eget værksted i snejbjerg ved herning udvælges og forarbejdes alt træet omhyggeligt og sengene håndbygges af engagerede danske håndværkere. med sans for de små detaljer, den perfekte kvalitet og den sidste finish er der tale om ægte håndværk lavet med krop og sjæl.

Incl. gavl giver en totalhøjde på 83cm.

Sengen kan ikke bruges til boxmadrasser.

Prisen er uden bunde, tilbehør & madras.

Vi anbefaler at købe en af vores lamel bunde, du kan finde dem ved at klikke her!

Dansk Produceret

dansk

Specifikationer
Forventet leveringstid Hurtig levering
Kontakt

Brug for hjælp

33 32 55 26

Kundeservice alle hverdage dage
10-18

Lørdag & søndage
10-16