Villy Nørgård - Samba

Med en Samba sengerammen fra Villy Nørgård, vælger du ikke bare en sengeramme, men du vælger et møbel produceret specielt til dig, efter de fineste danske traditioner for holdbart og smukt håndværk.

Samba sengerammen blev designet i 1996 og med sine bløde, svungne former og feminine linjer, der giver sengeramme sin unikke sjæl, får man i virkelighed en sengeramme, hvor træet naturlige struktur får lov til at danse og stråle. Dette gør denne sengeramme fra Villy Nørgård til en seng med en særlig og smuk gnist, kombineret med den klassisk elegance man kender.

Samba sengerammen produceres i en kombination af massivt træ og træfinér. Dette sikrer, at du får en holdbar og stabil seng, som du vil kunne have i generationer.

Samba sengerammen fås med:

  • Hovedgærde
  • Hovedgærde og fodgærde
  • Helt plan, uden hovedgærde og fodgærde.

Sengen produceres i en kombination af massivt træ og træfinér, og kan vælges i valnød, bøg, kirsebær, eg, røget eg. Der er derfor rig mulighed for, at du kan få den seng du står og drømmer om.

Fuldend din Samba sengerammen med et flot produceret sengebord, i samme stilfulde design og materiale som resten af sengen. se den ved er trykke HER!

Se bunde der passer til sengerammen
længere nede på siden

Ønsker du en komplet seng
vælg bund først og derefter madras

For andre kombinationsmuligheder
Kontakt venligst kundeservice

Se produktbeskrivelse
Fra: Fra 10.758,00 kr
På lager

Levering 5-7 uger